HTML

3D Videó

Ez egy 3D videó blog, melynek megtekintéséhez vörös/cián lencsés 3D szemüveg szükséges.

Friss topikok

3D szemüveg

HTML doboz

2012.11.23. 10:33 kandras3d

Bóvli lett 2012-re a Sony és a Panasonic

Címkék: sony panasonic lg 3d veszteség panasonic sonic bóvli

A Fitch Ratings 2012 novemberében spekulatív kategóriába rontotta le csütörtökön a Sony és a Panasonic hitelbesorolását.

Bizony, nem csak országokat minősítenek, hanem nagy nemzetközi cégeket is. A hitelminősítő intézet (Fitch Ratings) a Sony besorolását három fokozattal, BBB mínuszról BB mínuszra szállította le, a Panasonicét pedig két fokozattal BBB mínuszról BB-re rontotta, ezzel a két cég a bóvli kategóriába került. Mindkét minősítéshez negatív kilátást csatolt a Fitch.

A hajdan legendásan erős és nyereséges japán elektronikai óriásvállalatok (A sharpot korábban leminősítették már) szenvednek. mert a válság miatt zuhant a szórakoztató elektronikai cikkek iránti kereslet, egyre nagyobb versenyt támaszt az Apple és a Samsung, a túlértékelt jen fékezi az exportot, és a kínai piac felvevőképessége is csökken. Kínában az utóbbi hónapokban még az is visszavetette a keresletet, hogy a kiéleződött szigetvita nyomán a hazafias kínai fogyasztók tömegesen bojkottálták a japán termékeket. Bizony már a kínaiak is nacionalisták, nálunk Magyarországon lassan terjed a hazai márkák iránti hűség, de talán a jövőben ez is változik.

A három óriásvállalat az előző pénzügyi évben összesen 20 milliárd dollár veszteséget szenvedett el.

Nem csoda tehát , hogy a mi webáruházunkban is elsősorban a Samsung és az Lg 3D termékeit lehet megvásárolni. A sony és főleg a Panasonic a 3D területeken is jelentősen lemaradt.

Kiváncsian várjuk, hogy mit hoz a 2013-as év!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3dvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr754921244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása