HTML

3D Videó

Ez egy 3D videó blog, melynek megtekintéséhez vörös/cián lencsés 3D szemüveg szükséges.

Friss topikok

3D szemüveg

HTML doboz

2012.01.26. 11:40 kandras3d

Csizmás a Kandúr

Címkék: videó macska shrek szemüveg 3d csizmás kandúr háromdimenzió 3d videó

Nemrégiben volt szerencsém megnézni a Csizmás a Kandúr című filmet 3 dimenziós moziban.

Véleményem szerint egy nézhető filmet sikerült össze hozniuk. A film 3 dimenziós verzióját csak egy bizonyos ok miatt néztem meg de meglepően jól sikerült hatásai voltak. Néha még akaratlanul is a repkedő dolgok után kapott az ember a moziban. És nem csak én, figyeltem a többieket is a teremben az első ilyen nyúlkálásom után. Sokan hadonásztak még a levegőben az arcuk felé replő tárgyak miatt. Láttam már elég sok 3D-s filmet de nem tudta mindegyik kiváltani az ilyen ösztönös reakciókat, szóval ez a film számomra egyaránt érdekes és látványos volt.

Kicsit a történetről. A film egy éjszaka jelenettel indul mikor is a "jóképű" (hiszen macskáról beszélünk) kandúr éppen egy cicalánytól oson kifelé, de balszerencséjére felébreszti a gazdit. Később a történetből megismerhetjük Csizmás Kandúr felnevelkedésének történetét és hogy hogyan vált a város hősévé majd körözött banditává. Eközben gyerekkori barátjával is kibékül és megpróbálják valóraváltani gyermekkori álmukat. Megtalálni a varázsbabot és feljutni rajta a felhők közzé az óriás várába ahol az arany tojást tojó lúd él.

Összegezve 3 dimenzióban látványos, történetben egész jó és nem várt fordulatokban gazdag film ez.

Tudok mutatni egy magyar előzetest hála a U2B felhasználóinak

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://3dvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr863840021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása