HTML

3D Videó

Ez egy 3D videó blog, melynek megtekintéséhez vörös/cián lencsés 3D szemüveg szükséges.

Friss topikok

3D szemüveg

HTML doboz

2012.10.25. 14:08 kandras3d

Lassan Karáconyi láz Artúrral

Második animációs rajzfilmjeként az Aardman nem kisebb dologra vállalkozott, mint a Karácsony leleplezésére:

Az eredmény egy egyszerre modern és ízig-vérig ünnepi film lett.

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjjelen olyan nagyon-nagyon sok ajándékot elvinni a gyerekeknek? Hát az Északi-sark jégpáncélja alatt rejtőző szuper főhadiszálláson dolgozó hű manósereg segítségével. Ám hiába tökéletes a szervezés, egy gyerek mégis kimarad. A Télapó kisebbik fia, a kétballábas, kinyúlt pulcsis Artúr úgy érzi, hogy ha nem javítja ki a hibát, oda az ünnep csodája. Elcsórja a régi szánt, rábeszéli a nyugdíjas Téltatát, hogy szökjön vele, és nekivág a nagy útnak. Az őrült utazás során számtalan kalandban és meglepetésben lesz részük. A nézőt pedig csupa nevetés és izgalom várja ebben a mesés fantáziájú, játékos és szellemes filmben.

A Karácsony Artúr 2012. november 14-én érkezik BD3D-n az InterCom jóvoltából. A filmet  eredeti (1.85:1) képarányban,  BD3D-n DD5.1-es magyar és dts-HD MA 5.1-es angol hang.

Link: http://3dnap.hu/3D-Blu-ray-filmek.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3dvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr64869617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása